Skate streetwear

Skate streetwear

Als u op zoek bent naar een skate streetwear dan is kwaliteiten belangrijk en natuurlijk ook het design. Bij ons merk Doubtless kijken we naar alle aspecten die belangrijk zijn voor het skaten. Bij het ontwerp van alle kledingstukken is zorgvuldig gekeken naar elke centimeter van het kledingstuk. Daardoor zit alle kleding ook zeer comfortabel. Bij de verschillende plooien zoals de elleboog en de knieën is gekozen om de stof bij verschillende items dikker te sticken. Zo zorgen we ervoor dat kleding niet snel slijt. Zeker als u een keer valt bij het skaten zal kleding niet meteen een gat krijgen en is uw huid beter beschermd.

Contact opnemen

 


Streetwear kleding

Bij het maken van de kleding is dus gelet op het stikken van de naden en het vormgeven van de plooien. Zo voorkomen we dat kleding te snel slijt en bij vallen niet snel stuk gaat. Het soort stof is daarbij speciaal bedoeld voor skaten. Het zit lekker, gaat lang mee en ziet er natuurlijk stylish uit. Dat is afhankelijk van wat u graag draagt natuurlijk. We hebben daarnaast namelijk ook ander soort broeken. Denk aan skinny jeans broeken met gaten op de knieën. Als u lange stukken longboard dan kan deze broek prima geschikt zijn. Het ziet er namelijk onwijs fashionable uit. U kunt daarnaast de look stijlen met andere soorten kledingstukken. Denk aan toffe hoodies, tees, sweatshirts en accessoires. Kies een toffe muts of tas en ga heerlijk riden.

 

Collection

 


Streetwear fashion

Naast kleding voor longboarden is de kleding  zeker geschikt voor skateboarden. U kunt in de pipe tricks doen of tricks in de stad. De kleding past bij de skatescene. Het voordeel van echte skate streetwear is dat rekening gehouden is met de look en het comfort. Tijdens het skate zal kleding van ons merk lekker zitten. We vinden het belangrijk dat er prettig in bewogen wordt. Als u graag op skates sport dan is skate streetwear van Doubtless ook een goede keus. Alle soorten kleding draagt prettig. Het bewegen, draaien en springen gaat makkelijk. Voor elk type skater is onze collectie passend. Alle items hebben een hippe pasvorm. We hebben leuke basics en toffe prints. Kom zeker kijken tussen de nieuwe collectie op onze website. U vind daar zeker skate streetwear tussen die geschikt is.