Over Ons

Wie en wat is Doubtless SB?

Doubtless Sb:

Wat betekend het om Doubtless te zijn? Doubtless is opgericht als een streetwear merk. Maar een grote passie van ons ligt bij het skaten. Dit om een hele specifieke reden.

Toen Ik Doubtless in maart 2020 oprichten wilde ik de mensen aanspreken die niet wegduiken voor angsten en juist hun drijfveer en kracht halen uit de dingen te doen die zij en anderen eng vinden. De mensen die hun verstand op 0 kunnen zetten en kunnen gaan. 

In mijn zoektocht naar die mensen ben ik veel mensen tegengekomen. Van voetballers tot hackers en nog veel meer, maar er was 1 groep die in mijn achterhoofd bleef hangen. 

Skaters, want het ziet er erg eenvoudig uit als zij het doen, maar wanneer ik het de eerste keer zelf ging proberen was het absoluut geen succes. Dat heb ik moeten bekopen met een gebroken voet. Als ik skaters vertelde over dat ik mijn voet had gebroken kreeg ik steeds vrijwel dezelfde reactie: "Zo hebben we het allemaal moeten leren.".

Dus skaters zijn zich heel erg bewust van het risico, maar toch doen ze het, toch proberen ze het. Dit inspireerde mij heel erg om verder te gaan met skaten en mijn merk te richten op de mensen die niet twijfelen en gaan, onderwie de skaters.

Nu zijn er nog veel meer sporten en veel meer mensen die mij geïnspireerd hebben door het hebben van deze denkwijzen. Daarom is het merk niet 100% gericht op skaters, maar wel 100% gericht op risico nemers.

Doubt less, do more #

Ik ben Floris, ik ben geboren in Drimmelen in 1999. Doubtless ben ik gestart samen met iemand, maar vanaf oktober 2020 kan ik met trots zeggen dat Doubtless mijn merk is. Hier kun je mij vinden op Linked In en hier op Instagram. 

Ook ben ik altijd te zien op de @doubtless.sb Tiktok's die hier te zien zijn.